Key Account Manager

Magma är en startup som utvecklar Sveriges ledande tjänst för matematikundervisning. Vi stöttar tusentals lärare varje dag med att erbjuda en bättre och mer engagerande utbildning till elever i Sverige och USA. Genom vår tjänst kan lärare enkelt se vilka utmaningar som elever har inom matte och hjälpa dem till förståelse.

Vi är en uppstickare inom utbildning som har vuxit otroligt snabbt tack vare ett starkt driv och en övertygelse om att utbildning kan göras mer engagerande. Vi är ett litet och snabbt växande team, där alla har möjlighet att påverka företagets och produktens riktning. Magma är en fantastisk plats för dig som vill arbeta med ambitiösa kollegor mot ett meningsfullt mål.


Rollen

Säljteamet är hjärtat på Magma som får verksamheten att växa och nå ut till fler lärare och elever. Vi söker en energisk säljare som är social och tycker det är kul att interagera med nya människor. Som Key Account Manager är ditt viktigaste uppdrag att nå ut till nya kunder i form av skolor och kommuner för att hjälpa dem vidare i hur de kan arbeta digitalt i matematik. Vidare kommer du arbeta med kunder över tid för att säkerställa att de är nöjda och utforska hur vi kan stötta dem ytterligare. 


Vem du är och vad du kan
Du är en ambitiös do:er som inte är rädd för att göra fel. Du trivs i en målinriktad miljö och tar dig an stora utmaningar med en positiv inställning. Du är en teamplayer som både lär sig från kollegor och delar med sig av kunskaper. Du älskar att göra affärer, är orädd för att gå på avsluta och bekväm med att sälja direkt till beslutsfattare. Du har gärna minst 1 års erfarenhet av försäljning, alternativt erfarenhet som lärare eller ledare inom skola.   


Vad vi erbjuder

  • Spela en nyckelroll i en spännande resa. Vi är ett ungt, hungrigt & snabbväxande startup med ett meningsfullt syfte.
  • Fantastiska kollegor du kommer lära dig massor av och samtidigt ha kul med
  • Konkurrenskraftig ersättning
  • Möjlighet att utvecklas och växa in i ledarskapsroller i samband med att bolaget växer


Kort och gott

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Hantverkargatan 26

Ersättning: Konkurrenskraftig lön + bonus och andra förmåner


Ett äventyr klippt och skuret för dig? Sök!

Låter detta som ditt nästa äventyr? Skicka i så fall ditt CV och ett personligt brev till join@matteappen.se. Vi ser fram emot din ansökan!