Digital Marketing Manager

Magma är en startup som utvecklar Sveriges ledande tjänst för matematikundervisning. Vi stöttar tusentals lärare varje dag med att erbjuda en bättre och mer engagerande utbildning till elever i Sverige och USA. Genom vår tjänst kan lärare enkelt se vilka utmaningar som elever har inom matte och hjälpa dem till förståelse.

Vi är en uppstickare inom utbildning som har vuxit otroligt snabbt tack vare ett starkt driv och en övertygelse om att utbildningen kan göras mer engagerande. Vi är ett litet och snabbt växande team, där alla har möjlighet att påverka företagets och produktens riktning. Magma är en fantastisk plats för dig som vill arbeta med ambitiösa kollegor mot ett meningsfullt mål.

Rollen

Marknadsföringsteamet skapar och förmedlar matteappen Magmas varumärke och vision om en bättre matematikundervisning för alla grundskoleelever. Rollen fokuserar på att använda digitala kanaler för att kommunicera Magmas erbjudande och värdegrund till lärare, rektorer och beslutsfattare. Genom effektiv kommunikation möjliggör Matteappens Digital Marketing Manager att fler elever får tillgång till tjänsten för en mer engagerande matematik. Vi söker en självgående och strukturerad person med starkt intresse för marknadsföringens alla delar. Som Marketing Manager har arbetar du både mot den svenska och den amerikanska marknaden och tar marknadsföringskampanjer från strategi till exekvering.

Vem du är och vad du kan

Du har ett gott öga för text, form och färg, men är lika intresserad av att arbeta datadrivet i digitala kanaler. Du har god erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring från studier eller tidigare arbetserfarenheter. Du är en lagspelare som mer än gärna samarbetar över team-gränser och är van vid att driva både korta och längre projekt. Som person är du noggrann, men samtidigt pragmatisk och resultat-driven – Du är inte rädd för att göra det där lilla extra för att se till att Magma har den starkaste marknadsföringen i skolsverige!

Vad vi erbjuder
  • Spela en nyckelroll i en spännande resa. Vi är ett ungt, hungrigt & snabbväxande startup med ett meningsfullt syfte.
  • Fantastiska kollegor du kommer lära dig massor av och samtidigt ha kul med
  • Konkurrenskraftig ersättning - lön & optionsprogram
  • Möjlighet att utvecklas och växa in i ledarskapsroller i samband med att bolaget växer


Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, Industrigatan
Ersättning: Fast lön och optionsprogram

Ett äventyr som klippt och skuret för dig? Sök!

Låter detta som ditt nästa äventyr? Skicka i så fall ditt CV och ett personligt brev till join@matteappen.se. Vi ser fram emot din ansökan!