GM Sweden & Expansion Manager Europe

Magma är en av Sveriges snabbast växande startups som utvecklar världens ledande tjänst för matematikundervisning. Vi stöttar hundratusentals elever och lärare med att erbjuda en bättre och mer engagerande utbildning i Sverige och USA. Genom Magma får elever ett roligare sätt att lära sig matte på samtidigt som lärare enkelt kan se vilka utmaningar som elever har i klassrummet.

Vi är en uppstickare inom utbildning som har vuxit otroligt snabbt tack vare ett starkt driv och en övertygelse om att skola och utbildning kan göras mer meningsfullt. Vi är ett ambitiöst och snabbväxande team där alla har möjlighet att påverka företagets och produktens riktning. Magma är en fantastisk plats för dig som vill arbeta med ambitiösa kollegor mot ett meningsfullt mål. Vi har kontor i Stockholm och New York där vi har otroligt roligt tillsammans, samtidigt som vi revolutionerar hur elever lär sig matte!

Rollen

För att stötta bolaget i dess tillväxt och internationella expansion söker vi nu en General Manager för Sverige som arbetar tätt med grundarna och ledningsgruppen. Rollen kommer att fokusera på att driva vår tillväxt i Sverige och samtidigt sätta grunden för expansion inom Europa. Vi har ett starkt säljteam i Sverige och vår GM Sverige ansvarar för att teamet får det stöd de behöver. Rollen kommer hjälpa teamet att strukturera, prioritera och driva affärer framåt samt assistera i hur man går på close.

Parallellt med affärsutveckling i Sverige kommer vår GM Sverige att även lägga grunden för den fortsatta expansionen i Europa genom att själv driva affärsutveckling i Storbritannien. Expansionen till UK kommer att utgöra mallen för hur vår GM Sverige sedan väljer att driva expansionen vidare till Tyskland, Spanien och övriga Europa. Det kommer finnas en stor frihet i hur denna expansion genomförs, samtidigt som det finns goda lärdomar från hur Magma redan lyckats etableras i USA. För att lyckas är det viktigt att ha en lagom blandning med strategisk planering och operativt genomförande.

Vem du är och vad du kan

Du är en ambitiös do:er som inte är rädd för att göra fel. Du trivs i en målinriktad miljö och tar dig an stora utmaningar med en positiv inställning. Du är bekväm med att driva komplexa säljprocesser och tycker det är kul att gå på close. Du har arbetat med att sätta upp ambitiösa mål för organisationer och följa upp på dessa över tid. Du har gärna 3-4 års erfarenhet inom Management Consulting eller liknande och är van vid att sätta planer för organisationer samt orädd för att driva igenom dessa. Har du ett intresse för utbildning och säljerfarenhet är det ett stort plus!

Vad vi erbjuder

  • Spela en nyckelroll i en spännande resa. Vi är ett ungt, hungrigt & snabbväxande startup med ett meningsfullt syfte.
  • Fantastiska kollegor du kommer lära dig massor av och samtidigt ha kul med.
  • Konkurrenskraftig ersättning.
  • Möjlighet att utvecklas och växa in i ledarskapsroller i samband med att bolaget växer.


Kort och gott
Start: Vintern 2023
Plats: Stockholm, Hantverkargatan 26
Ersättning: Konkurrenskraftig lön + Optioner + Bonus

Ett äventyr klippt och skuret för dig? Sök!
Låter detta som ditt nästa äventyr? Skicka i så fall ditt CV och ett personligt brev till join@magma.se. Vi ser fram emot din ansökan!